FAQ

FAQ

Често задавани въпроси

Да, цените на услугите в Dentaprime City са по-ниски от тези в дентална клиника Dentaprime, както и от цените на повечето зъболекари във Варна. Предоставянето на най-висококачествени стоматологични услуги, които същевременно да са напълно достъпни за българските пациенти, стои в основата на концепцията на Dentaprime City. В новите ни кабинети работят специалисти, преминали през интензивна обучителна програма и натрупали професионален опит в клиника Dentaprime. Прилагат се същите методи на работа, използват се оптимално възможностите на съвременните дигитални технологии, а компромис с качеството на материалите е недопустим. Показателно за това е предоставянето на 3-годишна гаранция на извършените услуги. Възможността за максимално редуциране на цените е обусловена от тясна специализация на услуги с по-ниска степен на комплексност, оптимизирани работни процеси, цялостна процедурна дигитализация и оползотворяването на реализираните икономии от мащаба. Ценова листа

Обявените в ценовата листа цени на услугите са постоянни и крайни. Те не са обект на краткосрочна промоционална кампания и върху тях не се начисляват допълнителни разходи.

Да. Предварителното записване на час се прави с цел оптимално организиране на графика и елиминиране на ненужните изчаквания от страна на пациентите. Свържете се с нас

Някои от процедурите по зъболечение изискват правенето на рентгенови снимки с цел по-точна диагностика. В Dentaprime City се използва дигитална технология за извършване на секторни дентални рентгенографии, чрез която се получават висококачествени цифрови изображения и значително се намалява йонизиращото лъчение на пациентите. Препоръчително е деца и бременни жени да не се подлагат на рентгеновите снимки, но ако лечението го налага, няма място за притеснение.

Както зъбната имплантация, така и екстракцията на зъби изискват хирургическа намеса, а концепцията на Dentaprime City е с фокус върху процедури с по-ниска степен на комплексност. Поставяне на зъбни импланти и екстракция на зъби се извършва в дентална клиника Dentaprime.

В Dentaprime City се поставят само коронки и мостове, изработени от циркониев оксид с керамично покритие. Наричан още „бяла стомана“, цирконият се отличава с изключителни механични свойства, гарантиращи надеждност и дълготрайност на конструкцията. Циркониевите коронки и мостове превъзхождат многократно изцяло металните и металокерамичните конструкции по: здравина и устойчивост на огъване, естетически резултат, светлопропускливост, биопоносимост.

За да гарантираме на пациентите безкомпромисно качество и сигурност, избрахме световните лидери в производството на стоматологични материали. В страница Услуги можете да се информирате за материалите, използвани при извършването на конкретната услуга, която Ви интересува.

Първият кабинет на Dentaprime City отвори врати в Гранд Мол – Варна през март месец 2015 година под името Dentaprime Outlet. Оказа се, че концепцията за дентален аутлет център остана неточно разбрана, поради натоварването на думата „outlet“ със значения, които по принцип не са й присъщи. Според Оксфордския речник „outlet“ означава точка на продажба на стоките или услугите на даден предложител, често на намалени цени. Нищо повече, нищо по-малко. Но асоциациите с най-разпространените аутлети в България – тези за продажба на стари колекции дрехи – натовариха първоначалното наименование с абсурдни смислови единици като „стари техники“, „стари материали“, „коронки и пломби втора употреба“… Това би било частично вярно единствено, ако „стари“ означава вече изпитани и работещи методи на работа и технологии. В противен случай, най-модерните дигитални технологии, използвани в стоматологията, и денталните материали, произведени от лидерите на световния пазар, контрастно се разминават с думи като „стар“ и „втора употреба“.

Dentaprime City © Copyright 2015 | Всички права запазени.