От началото на май 2019, Дентапрайм Сити предлага 12 години гаранция за всички циркониеви коронки. Ние сме единствената дентална клиника във Варна, която предлага толкова дълъг гаранционен срок.

Но какво точно означава да получиш 12 години гаранция за коронка? И как е възможно подобна гаранция да бъде предложена точно от клиниката с най-ниските цени във Варна? В тази статия ще отговорим на най-често задаваните въпроси, свързани с предлаганата от Дентапрайм Сити гаранция.

Какво покрива гаранцията за коронка в Дентапрайм Сити?

Предлаганата гаранция е пълна, влиза в сила от момента на поставянето и важи 12 години. Покрива както изработената конструкция, така и услугата. Това означава, че при регистриран дефект в коронката, ще получите нова напълно безплатно, без да заплащате нито новата коронка, нито поставянето й. Ако, поради неправилно поставяне, коронката не функционира правилно, ние отново ще се погрижим за нужните корекции безплатно.

Гаранционна карта за циркониеви коронки на Дентапрайм Сити

За да запазите новата си усмивка максимално дълго време – и да бъде гаранцията валидна, – трябва да спазвате определени правила – да ни посещавате за стоматологични прегледи и почистване на зъбен камък поне 2 пъти годишно.

За да се възползвате от гаранцията е достатъчно да представите своята гаранционна карта. Всеки пациент получава такава карта на рецепция в клиниката, в деня на поставяне на коронката. Пълният текст можете да прочетете тук.

Кое направи такава гаранция възможна?

Даването на гаранция за качество при този тип зъболекарски услуги по правило не надминава 3 години. Това е така не само във Варна, но и в целия свят. Можем само да гадаем какви точно са причините.

В Дентапрайм Сити обаче знаем, че циркониевите коронки издържат много повече, когато са изработени и поставени правилно. Можем да предложим гаранция с продължителност от 12 години, защото:

  • Първо, в работата си използваме материали с най-високо качество, първокласно оборудване и съвременни технологии. Целият процес на изработка протича в собствена ISO сертифицирана лаборатория, което ни дава пълен контрол върху всяка една стъпка.
  • Второ, сигурни сме в уменията на всеки зъболекар, който работи в нашите клиники. Обръщаме огромно внимание на обучението и практиката на всеки от тях, за да постигнем желания висок стандарт в качеството на работата.

Комбинацията от използването на качествени материали и високотехнологичните процеси на прецизно производство ни дават възможността да ви предложим 12 годишна гаранция.

За качеството на циркониевите коронки в Дентапрайм Сити

Няколко пъти споменаваме, че нашите циркониеви коронки са от изключително високо качество. Може би имате някакви съмнения до колко това е така, имайки предвид ниската цена. (Към днешна дата циркониевата коронка в Дентапрайм Сити се предлага на цена 269 лева, сравнено със средна цена за града от 700 лева. Посочената цена включва всички сканове, подготовката на зъба, стойността на материалите, залепянето на короната и труда на стоматолога.)

Нека обясним накратко кое отличава нашите циркониеви коронки.

На първо място, качеството на използваните материали. За изработката на всяка коронка се използва циркониев блок на немската фирма DEGOS Dental или на инталианската „Concept“ – и двете известни с високото си качество. Ако се налага поставянето на керамика, тя е на Ivoclar Vivadent – световен лидер в производството на голяма гама продукти за денталната индустрия.

На второ място, използването на най-модерна техника и технология. Циркониевите коронки и мостови конструкции, поставяни в Дентапрайм Сити, се изработват с помощта на модерната CAD/CAM технология Tizian Cut 5 smart на немската фирма Schütz Dental. CAD идва от Computer Aided Designing, a CAM – от Computer Aided Manufacturing. Както името подсказва, технологията подпомага процесите на дизайн и производство, което води до създаването на съвършени коронки – пасват идеално на мястото си, имат точния цвят и никакви физически дефекти.

CAD/CAM технологията значително ускорява процеса за създаване на циркониева коронка и намалява разходите.

Отново подчертаваме, че коронките се изработват в собствена лаборатория. Така, благодарение на съвременните нововъведения, на оптимизациите в изработката и високата ни технологична обезпеченост, успяваме да предложим финалните конструкции на широк кръг от потребители и на достъпна цена.

Тук е мястото да добавим, че в Дентапрайм Сити слагаме само циркониеви коронки. Те имат редица предимства пред метало-керамичните, свързани най-вече с тяхната много по-голяма издръжливост и възможността идеално да наподобят естествените зъби.

Можете да прочетете повече по темата в нашата специална статия за предимствата на циркониевите коронки.

За качеството на работа в Дентапрайм Сити

Подсигурили сме най-доброто от материалите, технологиите и оборудването. Остава да се уверим, че лекуващият зъболекар ще подготви зъба и ще постави коронката по най-добрия начин. Как постигаме това?

Можем да гарантираме за нашите зъболекари, защото имаме изградена структура “Дентапрайм Академи”, която вече години наред подготвя всички нови кадри. Обучението се провежда от най-добрите ни специалисти с дългогодишен опит в стоматологията, по специално разработени от нас стандарти на лечение, които са сe доказали като добри практики с изключително високо качество, следвайки последните тенденция в дигиталната стоматология на световно ниво.

Обучението се провежда изключително интензивно, като сме крайно взискателни към подбора на персонала. Залагаме на млади, амбициозни стоматолози, с любов към професията и желание за развитие. По време на обучението сме също безкомпромисни и на всеки етап се провеждат изпити. Само успешно завършилите получават сертификати и имат право да продължат на следващо ниво и да станат част от екипа ни.

Едно от нещата, с които се гордеем е, че всеки пациент получава еднакво добро лечение, без значение при кой от нашите зъболекари се лекува. Разработили сме и сме успели да наложим стандарти на работа, така че нашите пациенти уверено да влизат във всяка клиника с името Дентапрайм Сити.

С това сме покрили всички фактори, от които зависи качеството на поставената циркониева коронка. А доказателството е предлаганата гаранция с период от 12 години.

Надяваме се, че сме успели да отговорим на повечето въпроси, свързани с гаранцията за качество, предлагана в Дентапрайм Сити. Ако искате да попитате нещо, можете да го направите в коментарите отдолу.

А ако се нуждаете от лечение, обадете ни се още сега на 0899 481 111  и запазете своя час. Прегледите при нас са само 15 лева. Очакваме ви!

 

циркониева коронка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *