… да не се налага да посещавам кабинета му отново и отново в продължение на месеци?

Дори по-обстойно лечение като напр. поставянето на зъбни имплантати може да бъде ефективно организирано, особено от гледна точка на фактора време. В дентална клиника Дентапрайм координираме Вашите посещения така, че отделните етапи на лечението по възможност да бъдат провеждани непосредствено един след друг или дори паралелно. В този случай цялото лечение отнема само няколко седмици.

Нашата клиника предлага идеални предпоставки за ефективно решение на Вашите дентални проблеми от гледна точка на продължителност на лечението: както диагностиката, така и денталните и зъботехнически процедури се извършват в една и съща сграда. Един лекар с частна практика в повечето случаи трудно може да си позволи подобно нещо, тъй като от технологична гледна точка се нуждае от повече време, за да може едновременно да лекува пациентите и да попълва задължителната в тази връзка документация.

 

… по време на лечението да спя и да не усетя нищо?

Особено при лечения, които изискват повече време, продължителният престой на зъболекарския стол може да бъде изключително неприятен. Най-вече за пациенти с дентофобия.

Затова дентална клиника Дентапрайм Ви предлага възможност за провеждане на лечение в условия на аналгоседиране. Този вид упойка не натоварва организма в такава степен, както пълната упойка и въпреки това като пациент Вие не усещате нищо по време на лечението и можете да се отпуснете. Така лечението преминава, докато Вие сте в полусънно състояние!

 

… предните ми зъби да изглеждат перфектно като на холивудска звезда?

Искрящо бели, подредени, добре оформени зъби – това са типичните характеристики на една холивудска усмивка. За да се сдобиете със също толкова перфектни фронтални зъби, пред Вас се разкриват различни възможности: Ако зъбите Ви просто са потъмнели, изсветляването на естествените зъби чрез професионално почистване на зъбния камък и последващо избелване могат да сътворят чудеса. В дентална клиника Дентапрайм ще напаснем цвета на Вашите зъби спрямо индивидуалните Ви желания*.
Друга алтернатива са т.нар. фасети, които се предлагат предимно тогава, когато в областта на предните зъби няма изкривявания или диастема. Фасетите представляват изключително тънки керамични пластини, които нашите зъботехници съобразяват по цвят и форма с индивидуалните Ви анатомични особености. Фасетите се разполагат на повърхността на естествения зъб и могат оптично да коригират както оцветявания, така и малки естетични дефекти.
* Доколкото това е възможно, имайки предвид естествената структура и особеностите на Вашите зъби.

 

… да имам фиксирана, вместо снемаема зъбна конструкция?

В дентална клиника Дентапрайм всяко лечение се предхожда от консултация, в рамките на която нашият опитен персонал Ви представя всички възможни варианти за отстраняване на Вашия здравословен проблем.
Ако например имате желание за поставяне на конструкция върху имплантати в напълно обеззъбена челюст, съществува възможност както за снемаема, така и за неснемаема конструкция. Нашият екип от експерти Ви представя подробно предимствата и недостатъците и оставя решението на Вас.

 

… да не усещам дразнене при снемане на отпечатък за зъбни импланти?
В дентална клиника Дентапрайм съществува възможност за дигитално снемане на отпечатък.
Използваният за тази цел апарат предоставя допълнително следното предимство: още при снемане на отпечатъка дигитално се определя и цветът на съседните зъби, което улеснява по-нататъшната работа на зъботехника.

 

… да нямам вече в устата си метал и амалгама?

Въпреки че все още при запълване на дупки след изчистване на кариеса или при изготвяне на зъбни конструкции се използват материали със съдържание на метал, лечение без такива е напълно възможно.
В клиника Дентапрайм например използваме високоестетичната керамика циркониев диоксид за изработка на перфектната зъбна конструкция. Предимство на материала е високата му биосъвместимост и издържливост. Дори при лечение с имплантати е възможно да не се използват метални сплави, тъй като от висококачествената керамика се изработват и имплантати и се поставят в нашата клиника.

 

… да получа за един ден имплантати без досадни временни конструкции?

Всъщност има възможност за поставяне на фиксирана конструкция в рамките на един ден. Чрез методиката all-on-four, съотв. fast&fixed се поставят имплантатите, които след това непосредствено се натоварват с дългосрочна временна конструкция.
Екипът на клиника Дентапрайм е специализиран в прилагането на този метод – нашият главен лекар д-р Регина Шиндялова е провела над 8000 имплантации и е експерт в областта на имедиатното имплантиране.

 

… разходите ми за първокласно зъболечение да бъдат наполовина от нормалното?

Първокласното лечение трябва да бъде скъпо – това предубеждение здраво се е вкоренило в нашето съзнание. Ще Ви докажем, че това не винаги е така. Ние Ви предлагаме първокласно лечение – модерна диагностика, опитен персонал, висококачествени материали – на убедителни цени. В сравнение с други зъболекари при нас Вие може да спестите до 60 процента от разходите си за зъболечение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *