Притеснявате се от драстичните промени във външния си вид, защото не сте наясно как ще изглеждате след това? 

 

Точно както много хора не смеят да променят прическата си, например, така и много пациенти не се решават на цялостна промяна на усмивката, защото не са сигурни, че това, което ще видят в огледалото след това ще им хареса. 

 

 

Ние в Дентапрайм сме помислили и за това. Благодарение на най-съвременните дигитални технологии, всеки който желае, може да види как ще изглежда новата му усмивка след края на лечението и да е сигурен, че няма да има неприятни изненади. Виждайки крайния резултат преди самото начало, ви дава допълнителна увереност и сигурност, че сте направили правилния избор и е само въпрос на време мечтаната усмивка да изгрее на лицето ви.

 

Как обаче е възможно това? Как успяваме да надникнем в бъдещето? В помощ тук отново са ни най-съвременните дигитални технологии и по-конкретно компютърният софтуер “3Shape Smile Design”. Ето как се случва всичко:

 

Първата стъпка е лична среща с опитен зъботехник, който ще поеме изработката на новите ви зъби. Той ще ви посъветва какъв цвят, големина и форма да изберете, като се съобрази с вашата възраст, цвят на кожата и форма на лицето. Разбира се, ще се съобрази и с вашите желания и съвместно с него ще уточните как да изглежда новата ви усмивка.

 

На думи обаче е едно, а съвсем различно е в действителност. Ние никога не разчитаме само на думите, тъй като сме наясно колко важно и трудно решение е човек да се подложи на толкова голямо стоматологично лечение. За нас е задължително крайният резултат да бъде точно както сте си го представяли и компромис с това никога не правим. Затова предварително ще ви покажем вашата нова усмивка – за да получим одобрение и потвърждение от вас, че тя е точно такава, каквато я желаете.

 

 

Нужна ни е единствено ваша фото снимка. За да сме сигурни, че тя е подходяща за целта и е с достатъчно добро качество, наш фотограф ще ви заснеме в нашето специално оборудвано фото студио. След като разполагат със снимка, колегите от CAD/CAM отдела ще моделират дигитално вашите нови зъби и чрез 3Shape Smile Design софтуера ще насложат модела на бъдещата ви усмивка върху снимката. След не повече от 20 минути, ще можем да Ви покажем как ще изглеждате след края на лечението и сами да се уверите как красивата усмивка променя цялостно външния вид.

 

Благодарение на компютърната симулация,можем да ви покажем нагледно и кое лечение е най-подходящо за вас. Сами ще видите как ще изглеждате с циркониеви фасети или корони и ще можете да вземете информирано решение.

 

След като се спрете на определен дизайн на зъбите, софтуерът директно го изпраща на денталната ни лаборатория. По този начин дигиталният модел на новата ви усмивка улеснява и сътрудничеството между вас, вашият лекуващ лекар и нашата лаборатория, в която ще се изработят новите ви зъби. Всички звена по веригата ще се ръководят от избрания и одобрен от вас вид на новата ви усмивка и ще я пресъздадат едно към едно.

 

В заключение, обобщаваме, че дигиталният дизайн на усмивката е отличен начин да се използват на практитка възможностите на съвременната стоматология и в същото време помага на пациента да вземе най-доброто информирано решение за себе си. Дигиталните технологии като цяло, намират все по-голямо приложение във всички аспекти на стоматологията. Това, което на пръв поглед изглежда като ненужно високотехнологично усложнение е всъщност абсолютно необходимо за прецизното, безопасно и не на последно място достъпно лечение.Това са и основните предимства на дигитализираната стоматология – елиминира рискът от допускане на грешки и позволява оптимизация на разходите и драстично намаляване на цените, от което са облагодетелствани нашите пациенти. Само един прост пример: циркониевата коронка в Дентапрайм Сити е на цена само 269 лева при средна цена за такава коронка във Варна от 700 лева.

 

Готови ли сте да видите новата си усмивка? Обадете ни се на тел: 0899 481 111 за повече подробности и запазване на час.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *