За много пациенти взимането на отпечатък е свързано с неприятно усещане. Основна причина за това е лепкавата отпечатъчна маса, която се поставя в метална лъжица и се втвърдява бавно до създаване на прецизен отпечатък на челюстта с разположените върху нея зъби. Така полученият въз основа на отпечатъка модел се използва в зъботехническата лаборатория за изработване на зъбната конструкция в зависимост от анатомичните особености на пациента.

В Дентапрайм тази процедура вече е минало. С помощта на интраорален скенер отпечатъците се взимат дигитално, след което въз основа на получените данни се моделира и изработва конструкцията на CAD/CAM-система в зъботехническата лаборатория.

Предимството: Дигитализирането има за цел постигане на по-голяма точност, а за пациента се спестява времето на зъболекарския стол. Тъй като така създадените конструкции се отличават с по-голяма прецизност в сравнение с досега предлаганите решения, то обемът от допълнителна работа значително намалява и не са необходими толкова напасвания, колкото при конвенционалния метод на работа. А това е много по-приятно за пациента.

В Дентапрайм се работи с най-съвременните методи за диагностика, профилактика и лечение. Дентапрайм – по-доброто зъболечение!

 

Коментари:
venom izle
Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you writing this post and the rest of the site is extremely good. Kenneth Hervol
bahis
Good article! We are linking to this great article on our website. Keep up the good writing. Carmine Bauerle

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *