Фотополимерна обтурация (пломба)

79.00 лв. (89 лв.)

В съвременната стоматология фотополимерна пломба (обтурация) е най-популярният и достъпен метод за лечение на кариес, който осигурява отлична естетика и дълготрайност.

 

Какво представлява фотополимерът? Фотополимерът е материал, който позволява на зъболекаря да постигне естествена форма на зъба, отлична функционалност и максимална здравина. Изложен на светлината на специална фотополимерна лампа, той променя структурните си свойства и се втвърдява.

 

filtek ultimateВ зависимост от конкретния случай, Вие като пациент може да имате нужда от обтурация (пломба) с една, две, три или повече повърхности. В Dentaprime City за поставянето на фотополимерни пломби (обтурации) се използват последно поколение фотокомпозити Filtek™ Ultimate на световно утвърдения немски производител 3M ESPE. Този нанохибриден възстановителен материал се отличава с ненадмината натурална естетика, дължаща се на подобрената му флуоресцентност, отлична гладкост и широка гама от цветове. Уникалната нанофилна технология гарантира по-добро запазване на полирната повърхност в сравнение с микрофилните композити, по-добра износоустойчивост и изключителна здравина във фронталните и дисталните участъци.