Циркониева фасета

469.00 лв. (800 лв.)

Опция за разсрочено плащане в партньорство с  

 

 

КАК ЦИРКОНИЕВИТЕ ФАСЕТИ ЩЕ ПРОМЕНЯТ УСМИВКАТА МИ

 

Ето част от трансформациите с циркониеви фасети, извършени в клиника Дентапрайм Сити:


    

 

 

 

Искрящо белите зъби са мечта, която лесно може да бъде сбъдната с поставянето на фасети.

 

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ЦИРКОНИЕВИТЕ ФАСЕТИ?

 

Фасетите представляват тънки циркониеви пластинки с дебелина от 0.3 до 1 мм, които покриват предната част на зъба. Основното им приложение е за коригиране на естетически несъвършенства на зъбите при максимално щадящо действие (подготовката за поставяне на фасети налага минимално отнемане на здрава зъбна тъкан). Идеално решение са при промяна в цвета, леки изкривявания и ерозия на зъбите.

Съществуват три основни вида фасети – циркониеви, пластмасови и фасети без препарация. Както подсказва името им, фасетите без препарация се поставят, без да е нужно предварително изпиляване. Поради тази причина обаче, те често изглеждат неестествено. Пластмасовите фасети са по-лесно чупливи и съществува риск от промяна на цвета им. Затова в Dentaprime City се поставят само фасети от цирконий, които изискват минимално изпиляване на зъбния емайл с около половин милиметър с цел сигурно прикрепяне. Техният цвят може да бъде безупречно напаснат към цвета на останалите зъби.

 

 

КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА ЦИРКОНИЕВИ ФАСЕТИ?

 

Цената на една фасета е 469 лева. В повечето случаи осем фасети са достатъчни за перфектно изглеждащи предни зъби. В зависимост от естетическите потребности на пациента, броят им може да варира от една до десет.