Клинично избелване на зъби

+ Подарък Air-flow
249.00 лв. (300 лв.)

Милиони хора страдат от оцветяване на зъбите в различна степен. Дори при тези, които старателно поддържат устната си хигиена и не пропускат профилактични стоматологични прегледи, съществува риск храната и други фактори от околната среда и начина на живот да подействат отрицателно върху естествения цвят и блясък на зъбите. Тук на помощ идва клиничното избелване на зъби.

 

Преди - след избелване на зъби в Дентапрайм Сити

 

           

 

Още снимки преди - след можете да разгледате на нашия INSTAGRAM профил тук: https://www.instagram.com/dentaprime.city/.

 

 

КАКВО ВКЛЮЧВА ПРОЦЕДУРАТА ПО ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ?

 

Винаги преди да се пристъпи към самото избелване, се провежда почистване с вода и медицинска сода, което се нарича Air-flow. Посредством тази процедура се отстраняват от зъбите петна, предизвикани например от тютюнопушене. Благодарение на Air-flow се постигат много по-добри резултати при същинското избелване.

Процедурата по избелване започва с поставяне на гингивална бариера, за да се защитят меките тъкани. След това се поставя избелващ гел върху зъбите и за ускоряване на процеса се използва 
светлина с различен спектър. В Dentaprime City за целта се прилага революционната система BEYOND™ Polus, използваща комбинация от халоген и LED светлина.

 

Системата е по-безопасна в сравнение с традиционните избелващи процедури, защото използва лъч от високоинтензивна студена синя светлина, избелваща зъбите без странични ефекти. Избелващите агенти в гела са максимално ефективни и щадящи към структурата на зъба, тъй като само извличат органичните оцветители от емайла и дентина. При необходимост, след процедурата по избелване се провежда т.нар. десензитизация - прилагане на дентален лазер върху зъбите, чрез който се намалява евентуална чувствителност и се свежда до минимум вероятността от появата на такава впоследствие.

 

Клиничното избелване е една от най-бързите, ефективни и дълготрайни козметични процедури.

 

Ефектът от процедурата е строго индивидуален за всеки пациент и зависи от фактори като изходен цвят на зъбите, вид на оцветяването, възраст. Обикновено зъбите се избелват с 3-4 тона. Дълготрайността на ефекта от избелване също е субективна величина и зависи от множество фактори, сред които: консумация на оцветяващи храни и напитки (кафе, червено вино), тютюнопушене, хигиенни и хранителни навици.


 

 

ЦЕНА ЗА ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ ВЪВ ВАРНА

 

В Dentaprime City цената на процедурата по кабинетно избелване е 249 лева. В тази цена е включена и процедурата Air-flow. Препоръчително е преди това да се почистят зъбите и междузъбните пространства от натрупалия се зъбен камък, като тази услуга се таксува индивидуално и е на стойност 139 лева. Ако желаете да комбинирате двете процедури, предлагаме много изгодна пакетна цента за почистване на зъбен камък и избелване от само 333 лева.