Лазерно избелване на зъби

+ Подарък безплатен преглед
139 лв. (300 лв.)

Милиони хора страдат от оцветяване на зъбите в различна степен. Дори при тези, които старателно поддържат устната си хигиена и не пропускат профилактични стоматологични прегледи, съществува риск храната и други фактори от околната среда и начина на живот да подействат отрицателно върху естествения цвят и блясък на зъбите. Тук на помощ идва клиничното избелване на зъби.

 

Преди - след избелване на зъби в Дентапрайм Сити

 

            

 

КАКВО ВКЛЮЧВА ПРОЦЕДУРАТА ПО ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ?

 

Процедурата започва с поставяне на гингивална бариера, за да се защитят меките тъкани. След това се поставя избелващ гел върху зъбите и за ускоряване на процеса се използва лазерна светлина. Системата е по-безопасна в сравнение с традиционните избелващи процедури и протича без странични ефекти. В същото време лазерното избелване е една от най-бързите, ефективни и дълготрайни козметични процедури.

 

Избелващите агенти в гела са максимално ефективни и щадящи към структурата на зъба, тъй като само извличат органичните оцветители от емайла и дентина. Гелът съдържа специални съставки, редуциращи риска от висока сензитивност.

 

Ефектът от процедурата е строго индивидуален за всеки пациент и зависи от фактори като изходен цвят на зъбите, вид на оцветяването, възраст. Обикновено зъбите се избелват с 3-4 тона. Дълготрайността на ефекта от избелване също е субективна величина и зависи от множество фактори, сред които: консумация на оцветяващи храни и напитки (кафе, червено вино), тютюнопушене, хигиенни и хранителни навици. 

ЦЕНА ЗА ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ ВЪВ ВАРНА

 

В Dentaprime City цената на процедурата по лазерно избелване е 139 лева. Препоръчително е преди това да се почистят зъбите и междузъбните пространства от натрупалия се зъбен камък, като тази услуга се таксува индивидуално.

 

Писалка за домашно избелване на зъби на цена от 30 лева
При нас можете да закупите и писалка за домашно избелване Yotuel (на цена 30 лева) – иновативен, лесно преносим продукт, който ще се погрижи за блестящата белота на Вашата усмивка, където и да сте. Само нанесете малко количество от гела върху зъбите и го оставете да подейства, без да изплаквате. Yotuel писалка съдържа калиев флуорид, ксилитол и неутрално pH, които избелват зъбите и едновременно с това освежават дъха с приятен ментов аромат. Ефектът е моментален и е налице дори в междузъбните пространства.