Денталното здраве е от основно значение за цялостното състояние на човешкото тяло. Ежедневната грижа, както и редовни профилактични посещения при зъболекар, са решаващи за здравето на зъбите, венците и целия ни организъм. Те спестяват не само бъдещи по-сериозни проблеми, но и средства.

В дентални практики Dentaprime City вярваме в навременното диагностициране и лечение на проблемите, което помага да се избегне евентуалното им задълбочаване. Това е икономически и практически по-доброто решение за нашите пациенти. Наш дълг е да дадем гласност на този факт. Затова обръщаме внимание и на кариесите в съвсем ранен стадий и предлагаме лечение, което на този ранен етап е минимално инвазивно и финансово олекотено.

Разбира се, не можем да наложим този стандарт на работа на всички зъболекари. За съжаление, всеки нетретиран навреме дентален проблем води до усложнения в бъдеще. За Вас като пациент това означава: повече болка, по-инвазивни манипулации, повече време на зъболекарския стол и повече разходи.

Подходът „Докато не ме заболи, няма нужда да ходя на зъболекар“ често води до пълно разрушаване на зъба и екстракция. При липсващ зъб настъпват бавни и сигурни промени, сред които стопяване на костта, накланяне на съседните зъби към мястото на извадения зъб, прорастване на срещуположния зъб, затруднено почистване на областта, неравномерно дъвкателно натоварване и увреждане на съседните зъби. Подобни процеси много често са „спящи“. Проявяват се бавно и безболезнено, докато не стане прекалено късно. А когато вече се проявят дори най-подходящото лечение при липсващ зъб – поставянето на имплант – често има нужда от допълнителни манипулации, като изграждане на кост, за да бъде проведено успешно.

Опитът от основната ни клиника SWISS DENTAPRIME, специализирана в областта на денталната имплантология, показва, че голяма част от проблемите със зъбите могат да бъдат избегнати с навременна грижа, отлична хигиена,  добри хранителни навици и постоянство.

Чрез дентални практики Dentaprime City ние разпространяваме този опит сред пациентите, понеже смятаме, че адекватната дентална грижа и високият стандарт на зъболечение трябва да са достъпни за всички хора, независимо от финансовите им възможности. Така често се сблъскваме с отрицание от страна на пациенти, които предполагат, че зъбите им са в отлично състояние и отказват да приемат факта, че имат кариеси или нужда от кореново лечение.  Разбира се, откритите чрез професионална техника и опитно око проблеми не изчезват чрез отрицание, а чрез лечение. А в дентални практики Dentaprime City то е на значително по-ниски цени от повечето дентални практики в град Варна при безкомпромисно качество на изпълнение и вложени материали*.

Можете да ни откриете на четири удобни локации в град Варна. Свържете се с нас още сега на тел: 0899 481 111!

*Информация е базирана на база изследване, проведено през 2016 г., включващо 37 дентални практики на територията на град Варна.

дентална грижа, дентално здраве

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *