Ако не желаете естествената красота на усмивката Ви да бъде скривана от неприятни
визуални дефекти, изберете съвременен, бърз и сигурен начин, за да постигнете целта си!
Циркониеви фасети, създадени само за един ден, са средство за постигане на идеална, естествено красива усмивка.

Поставяне на циркониевите фасети

Фасетите са изключително тънки, почти прозрачни пластини. По време на лечението на пациента се взима индивидуален отпечатък от челюстта, на базата на който се изработват циркониевите фасети. В клиника Дентапрайм това се случва в собствена зъботехническа лаборатория, като целият процес бива съпътстван от интензивна комуникация между лекари и зъботехници.
Всяка фасета се прилепя плътно към видимата част на съответния зъб. Според специалистите в дентална клиника Дентапрайм – Варна циркониевите фасети  са едно от най-лесно приложимите и устойчиви средства за постигане на красива усмивка.

Освен естетически поставянето на циркониевите фасети има и редица здравни предимства

Чрез този метод се възстановява нарушената структура на зъба (вследствие на счупване или изкривяване например). Научно доказано е, че циркониевите фасети стабилизират зъбите и предотвратяват по-нататъшни травми.

Подходяща клиника за поставяне на циркониевите фасети

Малко са зъболекарите, които притежават подходящата квалификация и необходимия опит за поставяне на циркониеви фасети, които да притежават едновременно достатъчна стабилност и да имат естествена визия. За фасетите с лошо качество са характерни неравности в ъглите, тъмни триъгълни петна между зъбите, удебелена и обемиста структура, както и непрозрачен външен вид.

Опитът има значение

Специалистите по естетична дентална медицина от клиника Дентапрайм лекуват стотици пациенти всяка година. Това се постига чрез продължителни обучения и значителен практически опит. Именно те са гаранция, че тук ще получите красивата усмивка, която заслужавате!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *