Ако не желаете естествената красота на усмивката Ви да бъде скривана от неприятни визуални дефекти, изберете съвременен, бърз и сигурен начин, за да постигнете целта си! Циркониевите фасети, създадени само за един ден, са средство за постигане на идеална, естествено красива усмивка.

Поставяне на циркониеви фасети

Фасетите са изключително тънки, почти прозрачни пластини, изработени от циркониев оксид (цирконий). По време на лечението на пациента се взима индивидуален дигитален отпечатък от челюстта, на базата на който се изработват циркониеви фасети. В клиника Дентапрайм това се случва в собствена зъботехническа лаборатория, като целият процес бива съпътстван от интензивна комуникация между лекари и зъботехници.

Всяка фасета се прилепя плътно към видимата част на съответния зъб. Според специалистите в дентални клиники Дентапрайм Сити – Варна, циркониевите фасети са едно от най-лесно приложимите и устойчиви средства за постигане на красива усмивка.

Освен естетически, поставянето на циркониеви фасети има и редица здравни предимства

Чрез този метод се възстановява нарушената структура на зъба (вследствие на счупване или изкривяване например). Научно доказано е, че циркониевите фасети стабилизират зъбите и предотвратяват по-нататъшни травми.

Подходяща клиника за поставяне на керамични фасети

Малко са зъболекарите, които притежават подходящата квалификация и необходимия опит за поставяне на циркониеви фасети, които да притежават едновременно достатъчна стабилност и да имат естествена визия. За фасетите с лошо качество са характерни неравности в ъглите, тъмни триъгълни петна между зъбите, удебелена и обемиста структура, както и непрозрачен външен вид.

Опитът има значение

Специалистите по естетична дентална медицина от клиники Дентапрайм Сити лекуват хиляди пациенти всяка година. Това се постига чрез продължителни обучения и значителен практически опит. Именно те са гаранция, че тук ще получите красивата усмивка, която заслужавате!

За повече въпроси можете да се свържете с нас на тел: 0899 481 111 или да ни изпратите своето запитване по e-mail: dentaprime.city@dentaprime.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 − 4 =