Дентапрайм Сити - Център-Варна

Център – Варна
Работно време:
  • 10:00 – 19:00 (вторник-събота)
  • Почивни дни: понеделник и неделя
ул. Михаил Колони 2
city.koloni@dentaprime.com

Паркинг: Районът на кабинета попада в синя зона. Паркира се срещу заплащане – 1 лев на час.

Изпратете ни запитване

Галерия

Отварянето на първата практика от веригата Дентапрайм Сити през 2015 година в Гранд мол предизвиква огромен интерес сред жителите на Варна и региона. Става факт нещо немислимо до момента - първокласно стоматологично лечение на ценово равнище по-ниско от всякога. Засиленият интерес и запълненият график със седмици напред, налагат създаването на нова практика от веригата. През юни месец 2015 година отваря врати чисто нова клиника в идеалния център на Варна на улица Михаил Колони 2. 

 

Практиката разполага с 2 кабинета - един за извършване на процедури по почистване на зъбен камък и избелване и един за стоматологични лечения. Персоналът се състои от 7 човека. Кабинетът е оборудван с най-модерната техника и всичко необходимо за провеждане на основни стоматологични и естетични процедури като: изработка и поставяне на циркониеви коронки и мостове, поставяне на фасети, ортодонтско лечение с алайнери, кореново лечение и релечение, лечение на кариеси, пломби и др.  

 

За удобство на своите пациенти, кабинетът работи от вторник до събота с работно време от 10:00 сутринта до 19:00 вечерта. Този факт, в комбинация с удобната локация на пешеходната алея на Варна, прави кабинета на Дентапрайм Сити на ул. Михаил Колони предпочитаното място за дентална грижа на работещите и живущите в региона.

 


Д-р Шенда Шаиб, стоматолог в Дентапрайм Сити - център