Дентапрайм Сити - Гранд Мол-Варна

етаж -1​

Гранд мол – Варна
Работно време:
  • 10:00 – 19:00
  • Почивни дни – петък, събота
ул. Андрей Сахаров 2
Паркинг: безплатен

Изпратете ни запитване

Галерия

За нашия кабинет в Гранд Мол

 

Гранд Мол е предпочитана локация за варненци и гости на града. Удобният безплатен паркинг и ключовото местоположение в близост до Автогара-Варна го правят едно от най-популярните и посещавани места в града. Освен магазини на световни и местни марки, Гранд Мол предлага и множество възможности за забавление - кино, кафенета и ресторанти, салони за красота и др. Тук ще намерите всичко, което ви е нужно под един покрив - банка, чейндж бюро, туристическа агенция, автомивка и др. През 2015 година към портфолиото с услуги на търговския център се добавя денталната грижа. През март месец 2015 година отваря врати първата клиника от веригата дентални практики Дентапрайм Сити. Тя се намира на ниво -1, в непосредствена близост до ескалаторите.

Практиката разполага с 4 кабинета - три стоматологични и един кабинет за извършване на процедури по избелване и почистване на зъбен камък. Персоналът наброява 12 човека - управител, трима дентални лекари, четири асистенти, двама рецепционисти и един хигиенист. Държим на качеството във всяко едно отношение и това е видимо още от вратата на кабинета. Той се отличава с модерен и иновативен интериорен дизайн, нетрадиционен за една дентална клиника, както и с безупречна хигиена. При леченията се използва високотехнологична апаратура на водещи в световен мащаб производители.

В кабинета се извършват основни стоматологични и естетични процедури, като: поставяне на циркониеви коронки и мостове, почистване на зъбен камък, избелване на зъби, поставяне на фасети, изправяне на зъбите с алайнери, кореново лечение, лечение на кариеси, пломби и др. Кабинетът в Гранд Мол следва философията на веригата Дентапрайм Сити и предлага безкомпромисно качество на стоматологичното лечение при ниско ценово равнище. Така желаната от пациентите “Холивудска усмивка” вече е по джоба на всеки.

Кабинетът работи всеки ден, без петък и събота, с работно време от 10:00 сутринта до 19:00 вечерта. Това е така, защото сме наясно, че активните хора няма как да отделят време през работния си ден, за да се погрижат за зъбите си. Удобната локация, работното време, любезният персонал и високото качество на услугите превърна Дентапрайм Сити - Гранд Мол в любимия зъболекар на модерните градски хора.

 

 

д-р Пламена Стоянова, стоматолог в Дентапрайм Сити - Гранд Мол

 

д-р Яница Бойкова, стоматолог в Дентапрайм Сити - Гранд Мол