Дентапрайм Сити - Варна115

етаж 2​

Варна 115
Работно време:
  • 10:00 – 19:00
  • без почивен ден
 район Чаталджа, бул. 8-ми Приморски полк 115 

Изпратете ни запитване

Галерия

Най-новият дентален център от веригата Дентапрайм Сити е разположен в емблематична за Варна сграда, разположена на бул. 8-ми Приморски полк 115 с название Варна 115. 16-етажната сграда със сигурност е позната на всички варненци и гости на града. Тя се състои от три части - жилищна, търговска и офисна. Най-големите обекти в търговската част са магазините BulMag, DM и Pepco. Друг знаков обект, разположен в сградата е фитнес клубът MaxiFit. На етаж 2, точно срещу фитнеса се намира най-новият кабинет на Дентапрайм Сити.

В денталния център се намират 4 кабинета, оборудвани с най-съвременните технологични решения за провеждане на качествено зъболечение. По подобие и на другите Дентапрайм Сити практики, и тази във Варна 115 се характеризира с модерен, изчистен и минималистичен вътрешен дизайн. Преобладава белият цвят, а с него и усещането за безупречна хигиена - запазената марка на Дентапрайм. 

 

Специалистите по дентална медицина, които посрещат своите пациенти в денталния център във Варна 115 са трима: д-р Анастасия Неделчева, д-р Виктория Атанасова и д-р Шенда Шаиб, която е и лекарят с най-дълъг стаж в Дентапрайм Сити. Както е залегнало в концепцията ни, и в тази практика провеждаме основно протетични лечения - естетични и функционални възстановявания с циркониеви коронки, мостове и фасети, цялостни лечения и трансформации отново с помощта на циркониеви конструкции, както и хигиенни и разкрасителни процедури като почистване на зъбен камък, избелване на зъби, изработка на шини за избелване, почистване с медицинска сода (Air-flow) и др.

Кабинетът работи 7 дни в седмицата от 10:00 до 19:00 ч. Районът попада в обсега на синя зона, но сградата разполага с подземен паркинг, където първият час е безплатен, а за всеки следващ се заплаща по 1 лев.

 

 

д-р Шенда Шаиб, стоматолог в Дентапрайм Сити - Варна 115

 

 

д-р Семра Сейфетин, стоматолог в Дентапрайм Сити - Варна 115

 

 

д-р Виктория Атанасова, стоматолог в Дентапрайм Сити - Варна 115