Дентапрайм Сити - Виста Парк

партер​

Виста Парк – Варна
Работно време:
  • 08:00 – 20:00
  • Без почивен ден
 кв. Възраждане, бул. Република 131
 

 

 

Изпратете ни запитване

Галерия

За да сме максимално близо до всеки един, нуждаещ се от дентално лечение, за да осигурим възможност да ни посещавате 7 дни в седмицата, съобразено с вашите натоварени графици, на лесно достъпна локация с осигурен безплатен паркинг отворихме чисто нов дентален център в квартал Възраждане. Кабинетът се намира на централен булевард - бул. Република 131 и е в непосредствена близост до Парк Възраждане и магазини Кауфланд и Лидл. Сградата, в която сме, е наскоро построена и е позната още като Виста Парк. Денталният център се намира на партерния етаж. Лесно ще ни разпознаете по големите светещи табели и красивите усмивки по фасадата. 

Дизайнът и обзавеждането на обекта ни са изключително стилни и изчистени, отговарящи на най-съвременните тенденции. Пристъпвайки вратата на денталния център, пациентът попада в обстановка, абсолютно нетипична за здравно заведение. Той се чувства комфортно и уютно и в същото време е изумен от безупречната и безкомпромисна хигиена, която се поддържа в целия обект.

Центърът разполага с 4 удобни и просторни кабинета за лечение. Специалистите, които практикуват там са д-р Нефизе Иляз, д-р Хросто Христов и д-р Стефан Шопов. Практиката ни е фокусирана върху цялостни трансформации с дентални импланти, хирургия, циркониеви коронки, мостове и фасети, лечение на единични липсващи или счупени зъби, както и естетични и хигиенни процедури като: избелване на зъби, почистване на зъбен камък, почистване с медицинска сода (Air-Flow) и др. Най-съвременните дигитални технологии са неизменна част от концепцията Дентапрайм.

Практиката работи от 08:00 до 20:00ч. БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН . В близост лесно се намират свободни паркоместа без заплащане.