Дентапрайм Сити - Виста Парк

партер​

Виста Парк – Варна
Работно време:
  • 09:00 – 18:00
  • Без почивен ден
 кв. Възраждане, бул. Република 131
 

 

 

Изпратете ни запитване

Галерия

За да сме максимално близо до всеки един, нуждаещ се от дентално лечение, решихме да предприемем смелата крачка да отворим чисто нов дентален център в квартал Възраждане. Кабинетът се намира на централен булевард - бул. Република 131 и е в непосредствена близост до Парк Възраждане и магазини Кауфланд и Лидл. Сградата, в която е новата ни локация, е наскоро построена и се нарича Виста Парк. Денталният център се намира на партерния етаж. Лесно ще ни разпознаете по големите светещи табели и красивите усмивки по фасадата.

Дизайнът и обзавеждането на новия обект са изключително стилни и изчистени, отговарящи на най-съвременните тенденции. Пристъпвайки вратата на денталния център, пациентът попада в обстановка, абсолютно нетипична за здравно заведение. Той се чувства комфортно и уютно и в същото време е изумен от безупречната и безкомпромисна хигиена, която се поддържа в целия обект.

Центърът разполага с 4 удобни и просторни кабинета за лечение. Специалистите, които практикуват там са д-р Венелина Божинкова, д-р Анна Митева и д-р Семра Сейфетин. Както другите практики от Веригата Дентапрайм Сити, и тази във Виста Парк е фокусирана върху цялостни трансформации с циркониеви коронки, мостове и фасети, лечение на единични липсващи или счупени зъби, ортодонстко лечение с прозрачни алайнери, както и естетични и хигиенни процедури като: избелване на зъби, почистване на зъбен камък, почистване с медицинска сода (Air-Flow) и др. Най-съвременните дигитални технологии са неизменна част от концепцията Дентапрайм и именно на тях се залага и в денталния център в кв. Възраждане.

Практиката работи БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН от 09:00 сутринта до 18:00 вечерта. В близост лесно се намират свободни паркоместа без заплащане.

 

 

д-р Семра Сейфетин, стоматолог в Дентапрайм Сити - Виста Парк