Водени от убеждението, че стоматологичните услуги трябва да бъдат достъпни за всеки човек, без значение от доходи и финансово положение, верига дентални центрове Дентапрайм Сити въвежда нова услуга – разсрочено плащане. За свой партньор в това начинание избрахме БНП Париба Лични Финанси – безспорният лидер на кредитния пазар в България и част от най-голямата финансова група в еврозоната.

Как можеш да се възползваш от нашите продукти и услуги на изплащане?

Първото нещо, което трябва да направиш е да си запишеш час за стоматологичен преглед на тел: 0899 481 111 или онлайн през удобния ни календар: https://form.jotform.com/202752203686353. Не се притеснявай, ако си с натоварен график, тъй като нашите кабинети работят всеки ден от седмицата, включително събота и неделя от 10:00 до 19:00 ч. В удобен за теб ден и час ще те посрещнем при нас. Стоматолог ще направи детайлен преглед на състоянието на зъбите ти и ще обсъди с теб какъв резултат желаеш да постигнеш, какви са твоите предпочитания относно поредността на леченията, т.е. кой проблем искаш да решиш най-скоро и ще ти обясни какво лечение би било най-добро за теб. На база на направения обстоен преглед и дискусия ще ти подготвим план за лечение и подробна ценова оферта, включваща всички предвидени разходи.

 

На този етап ти ще бъдеш напълно наясно с това каква сума ще ти е нужна, за да реализираш желаната трансформация и ще имаш следните три опции:

  1. Сумата е напълно по силите ти и не желаеш да кандидатствате за кредит. Това не е изключено, тъй като цените в Дентапрайм Сити са изключително изгодни и по-ниски не можеш да намериш в никоя клиника във Варна и региона

2. Можеш да си позволиш само част от сумата. В такъв случай, наш сътрудник с удоволствие ще ти съдейства и ще направи нужните калкулации според размера на първоначалната вноска, която желаеш да направиш. Няма никакви ограничения в размера на първоначалната вноска, тя зависи изцяло от теб и твоята възможност.

3. Не можеш да си позволиш първоначална вноска или пък просто желаеш да разсрочиш цялата стойност на лечението.

 

След като сте уточнили със сътрудника на Дентапрайм наличието и размера на първоначалната вноска, следва да избереш период на кредита. Той отново зависи изцяло от теб и е в диапазона от 3 до 48 месеца. Ще ти бъде представена информация за точната сума на месечната вноска в различните случаи, за да можеш да направиш своя избор.

След фиксиране на тези детайли, следва кандидатстване за отпускане на кредит. Единственият документ, който се изисква от теб е личната ти карта. Сътрудникът на Дентапрайм ще подготви всичко за теб и ще попълни заедно с теб формуляр за кредит. В срок до 10 минути след подаване на искането, ще получиш отговор дали си одобрен или не. В случай, че получиш одобрение, подписваш договор с БНП Париба Лични финанси и веднага след това можем да стартираме лечението според изготвения план.

 

Първата месечна вноска по заема следва да направиш на 1-во или на 15-то число от месеца ( в зависимост от избраната дата на плащане) след изтичането на 15 дни от датата, на която е усвоен заема. Например, ако си подписал договора си в кабинета на Дентапрайм Сити на 11 януари 2021 г., то първата вноска трябва да платиш до 1 февруари 2021 г., ако си избрал да плащаш на 1-во число от месеца или на 15 февруари, в случай, че си избрал да плащаш на 15-то число от месеца.

 

Плащането на месечните вноски може да се прави по удобен за теб начин, като можеш да избираш между:

сайта на БНП Париба Лични Финанси – ePay – с банков превод – на банкомат чрез услугата В-рау – в офис на EasyPay – Cashterminal – Fast Pay

 

Опцията за разсрочено плащане може да се използва за абсолютно всички услуги и продукти, предлагани от дентални центрове Дентапрайм Сити, в това число: циркониеви коронки и мостове, фасети, пломби, цялостна реконструкция на усмивката, изправяне и подреждане на зъбите с прозрачни алайнери, клинично избелване и почистване на зъбен камък, продукти за орална хигиена и други. Минималната сума, която може да бъде усвоена по кредит от БНП Париба Лични финанси е 150 лева, а максималната такава – 10 000 лв. Имайки предвид несравнимо ниските цени в Дентапрайм Сити, можем смело да заявим, че абсолютно всички наши лечения могат да бъдат покрити от един такъв заем.

 

Основните предимства на използването на кредит от БНП Париба Лични Финанси за заплащане на дентални услуги са:

– кандидатстване само с лична карта – одобрение до 10 минути – не се изисква начална вноска – покрива разнородни процедури, лечения и продукти на стойност от 150 до 10 000 лв. – период на плащане: от 3 до 48 месеца – различни удобни начини за внасяне на месечните плащания – ясни и непроменящи се условия – фиксирана лихва и непроменяща се вноска за целия период на кредита

 

Ако до сега никога не си се възползвал от покупка на изплащане и все още имаш колебания, обмисли следните фактори:

– Имаш възможност да реализираш належащо дентално лечение или пък да се сдобиеш с така мечтаната „холивудска усмивка“ без да се налага да заделяш голяма сума пари

– не се налага да чакаш и да събираш пари, а можеш да стартираш лечението си веднага, дори и да не разполагаш с нужните средства

– заплащаш достъпни месечни вноски и можеш добре да си планираш бюджета.

 

Разсрочено плащане е услуга, за която през годините сме получавали безброй запитвания от наши пациенти и сме много щастливи, че успяхме да я реализираме. Факт е, че все повече хора осъзнават важността на денталното здраве и решават да се погрижат за красотата на своите зъби. Радваме се, че с нашето нововъведение, елиминираме финансовия въпрос от пречките пред новата усмивка. По този начин, Дентапрайм Сити отново доказва, че е ТВОЯТ ЗЪБОЛЕКАР – не само с предлагане на най-висококачествените коронки и мостове на най-ниските цени във Варна с цели 12 години гаранция, но и с гъвкавост и адаптивност към желанията и нуждите на пациентите. Ако и ти си сред хората, които до момента са отлагали посещението при зъболекар поради финансови причини или пък отдавна си мечтаеш за бяла и красива усмивка като на холивудска звезда, но разходите са те спирали, сега е твоят момент! Обади ни се и запиши своя час за стоматологичен преглед още сега!

Коментари:
Дентапрайм Сити
Здравейте, г-н Атанасов! Възможността за лечение на разсрочено плащане при провеждане на дентално лечение в Дентапрайм Сити беше продължителен и сложен процес. Това изискваше старателно проучване на условията, предимствата и недостатъците на предложенията на различни сътрудници. В крайна сметка, ние избрахме БНП Париба, тъй като предлагат най-компромисен план за разсрочване на вноските, съобразен с желаята и финансовите възможности на всеки пациент. Не бихме могли да гарантираме 100 % одобрение при кандидатстване, но желаем да Ви приветстваме на безплатен стоматологичен преглед, след който ще отправим запитване, на което ще получим отговор до 10 минути. В случай, че все пак по една или друга причина не бъдете одобрен, ще преразгледаме Вашия казус индивидуално с управител на Дентапрайм Сити и ще направим всичко възможно, за да окажем нужното съдействие.
Николай Атанасов
Кандидатствал съм при БНП ПАРИБА по друг повод няколко пъти и никога не съм бил одобрен за личен заем. Изплащам няколко кредита в момента и се справям без затруднения и забавени вноски, но определено съм предубеден в партньорът ви! Нуждая се от сериозно лечение, но ако и след посещение при вас не бъда одобрен какво следва?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *