Почистване на зъбен камък

+ Подарък полиране
139.00 лв. (150 лв.)

ПОГРИЖИ СЕ ЗА ЗДРАВЕТО СИ ОЩЕ ДНЕС!

 

 

Защо е важно почистването на зъбен камък?

 

Дори най-старателното поддържане на оралната хигиена в домашни условия не винаги успява да обхване всички пространства в устната кухина.


Затова е препоръчително да се извършват профилактични прегледи на всеки 6 до 12 месеца и при установена необходимост да се осъществи професионално почистване на зъбен камък. То спомага за постигане на оптимална устна хигиена и за по-дълго запазване на доброто здраве на венците и зъбите.

 

Преди - след почистване на зъбен камък в Дентапрайм Сити

 


 

 

Още снимки преди - след можете да разгледате на нашия INSTAGRAM профил тук: https://www.instagram.com/dentaprime.city/.

 

 

ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ И КАЧЕСТВО

 

Какво включва почистването на зъбен камък?

 

В Dentaprime City процедурата се извършва с помощта на SONICflex апарат, създаден от лидера в стоматологията фирма KaVo. Вибрациите на апарата и образуваните микробалончета разрушават натрупания зъбен камък. Чрез този метод се почистват много добре подвенечните пространства, които обикновено остават недостижими за обикновените ръчни скалери.


След почистването със SONICflex, следва прецизно полиране със специални полир пасти на фирма Ivoclar Vivadent, което възвръща естествения блясък на зъбите.

 

 

Цена за почистване на зъбен камък

 

Цената на почистване на зъбен камък в Dentaprime City е 139 лева – общо за горна и долна челюст. При наличие на интензивни оцветявания, е препоръчително допълнително почистване на зъбите с AIR-FLOW – иновативна разработка на швейцарския производител EMS.

Почистването се извършва посредством тънък прахообразен сноп от сгъстен въздух, вода и сода, който не само почиства плаката и полира зъбите, но и успешно отстранява оцветявания по повърхността им, предизвикани най-често от тютюнопушене или консумация на оцветяващи храни и напитки.

Допълнителното почистване на зъбите с AIR-FLOW е на цена 30 лева.