Прозрачни алайнери

690.00 лв. (990 лв.)

Опция за разсрочено плащане в партньорство с  

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПРОЗРАЧНИТЕ АЛАЙНЕРИ

 

Прозрачните шини са съвременна алтернатива на неестетичните брекети – ново поколение незабележими, снемаеми алайнери, изработени от безопасен термопластичен материал, които носите върху зъбите си за много по-кратък период от време (стандартно 3-6 месеца). Те неусетно подравняват зъбите Ви, генерирайки микродвижения на зъбите към желаната позиция. Резултатът: перфектно подредени зъби без следа от дискомфорт.

 

 

ПРЕДИМСТВА НА ПРОЗРАЧНИТЕ АЛАЙНЕРИ (ШИНИ)

 • Незабележими. Изработени от прозрачна пластмаса, незабележима от околните.
 • Снемаеми. Комфорт по време на хранене и миене на зъбите.
 • Индивидуализирани. След вземане на прецизен отпечатък на захапката.
 • Хигиенични. Лесно почистване, безкомпромисна устна хигиена.
 • Комфортни. Без метални винтове и кукички.
 • Няма максимална възраст. Стига да сте над 16 години и/или да нямате останали млечни зъби, прозрачните алайнери са подходящи за Вас.

 

 

 

ЦЕНА ЗА ПРОЗРАЧНИ АЛАЙНЕРИ

 

Цена на прозрачни алайнери (шини) във Варна, алтернатива на брекетиЦената за лечение на една челюст с прозрачни алайнери в Dentaprime City е от 690 лв., като в нея се включва комплект от 9 шини (3 комплекта по 3 шини). Запишете си час за преглед и първична консултация (на цена 15 лева) на тел. 0899 481 111!

 

 

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА ПРОЗРАЧНИТЕ АЛАЙНЕРИ

 

 

Как протича лечението?

 1. Лечението протича в четири лесни и краткосрочни стъпки:
  Първичен преглед и консултация - обстоен стоматологичен преглед и обсъждане пригодността за лечение.
 2. Снемане на дигитален отпечатък - Снемане на дигитален отпечатък на дъвкателния апарат с помощта на интраорален скенер като база за последващ ортодонтски анализ (цена: 69 лв.) При започване на лечение, стойността на прегледа (15 лв.) и стойността на дигиталния анализ (69 лв.) ще бъдат приспаднати от крайната цена на лечението.
 3. Детайлна втора консултация - Подробен план на лечение: брой необходими шини, продължителност и разходи. Изработка на алайнерите след съгласие.
 4. Начало на лечението - Постепенно и неусетно преместване на зъбите към правилната позиция. Носене 22 часа на ден. Подмяна на шините през 1-2 седмици. 
 5. Край на лечението - Продължителност на лечението: стандартно 3-6 месеца. Перфектно подредени зъби без следа от дискомфорт.

 

За мен ли е това лечение?
Прозрачните алайнери са създадени да коригират леки и средно-тежки ортодонтски случаи. Освен своята безспорна стойност за естетиката, алайнерите имат и важно значение за здравето на устната кухина, тъй като могат да коригират в малка степен неправилна захапка или струпване на зъби и да спомогнат за цялостно подобрение на устната хигиена. За да установите дали Вашият случай е подходящ за лечение с алайнери, заповядайте на първичен преглед и консултация в Dentaprime City или просто запишете видео като това по-долу и ни го изпратете по Viber на тел: 0899 481 111.

 

Ще имам ли резултати с един комплект алайнери?
Алайнерите неусетно и постепенно преместват Вашите зъби до правилната позиция, упражнявайки постоянен лек натиск върху тях. В процеса на лечение ще носите най-малко три комплекта алайнери, които се сменят всяка седмица.

 

Колко време ще продължи лечението с алайнери?

before after 9 weeks
Повечето лечения траят 3-6 месеца, при по-тежки случаи – до 9 месеца. За да имате оптимални и бързи резултати, трябва да сте изцяло отдадени на лечебния процес и да следвате препоръките на Вашия дентален специалист. В идеалния случай шините трябва да се носят 22 часа на ден, т.е. да се свалят само при хранене и миене на зъбите. Препоръката е да се носят минимум 16 – 18 часа на ден.

 
Има ли разлика с алайнерите Invisalign (Инвизалайн)?
Алайнерите, предлагани от Дентапрайм Сити, са на марката Dentalign (Денталайн). Тя е българска алтернатива на популярните  американски алайнери Invisalign. По същество принципът на действие е един и същ, но поради това, че Денталайн е локален български производител, алайнерите Денталайн са много по-бюджетно решение, като разликата в цените с Invisalign е в порядъка на няколко пъти.
Усеща ли се болка или дискомфорт при носенето им?
Носенето на прозрачни алайнери е лесно, удобно и безболезнено. В началото на лечението е възможно да имате странно усещане в устата за ден или два, докато свикнете да ги носите, а след това просто забравяте, че са там.
 
А как се почистват шините?
Добре е да почиствате алайнерите веднъж на ден с помощта на четка и паста за зъби.
 
Мога ли да се храня с тях?
Това не е необходимо. Тъй като прозрачните алайнери се свалят лесно, за вас няма никакви ограничения по отношение на храненето и консумацията на напитки. Само не забравяйте отново да сложите шините, когато приключите.
 
Каква е цената на прозрачните алайнери?
При необходимост от лечение на една челюст, пълният комплект от 9 шини е на цена 690 лв. Цената на лечението се определя в зависимост от сложността на конкретния дентален случай, определяна след първична консултация.