Който се нуждае от зъбна конструкция, е наясно и с характеристиките, които тя трябва да притежава. Необходимо е да приляга оптимално, да изглежда добре, да е на възможно най-изгодна цена и да дава свобода на своя притежател при осъществяване на неговите социални контакти, т.е. да му предоставя възможност да се усмихва, да се смее и да говори без ограничения. От най-съществено значение обаче си остава здравният статус на пациента и конкретният медицински проблем, който трябва да бъде отстранен. Независимо, дали се касае за състояние, възникнало вследствие на дългогодишни проблеми, или за наскоро появил се дефект. И без значение, дали се касае за изцяло обеззъбена челюст или за отделни липсващи зъби.

Във всеки един случай зъболекарят търси този вид протезиране, който в максимална степен да е съобразен със съответните особености. Едно от тези решения представлява методиката Fast & Fixed. При нея в беззъба челюст се поставят от 4 до 6 зъбни импланта, които директно биват натоварени с фиксирана зъбна конструкция. А това, което само малка част от хората знаят, е, че този метод е приложим и когато е обеззъбена само половината от челюстта. Това означава: Протезиране в най-кратки срокове, което ще възвърне част от качеството Ви на живот и ще Ви позволи отново да се усмихвате със своята блестяща усмивка.

Лечение в дентална клиника Дентапрайм – Варна

Лечение в дентална клиника Дентапрайм – Варна

При прилагането на метода Fast & Fixed се взима предвид и социалният и финансовият статус. В резултат на ефективното използване на времето Вие спестявате част от своите разходи. Без забележки в качеството. Тъкмо обратното: В дентална клиника Дентапрайм ние работим само с висококачествени материали и консумативи, защото за нас качеството, което предлагаме на своите пациенти, е от съществено значение.

Социалният аспект на проблема се проявява най-вече тогава, когато определени дефекти са останали нелекувани в продължение на години или не им е било обърнато необходимото внимание. Постепенно се изгражда една бариера, която води до това, че засегнатият вече не се смее открито и чистосърдечно в обществото и не говори на висок глас, защото се страхува да не стане обект на присмех от страна на околните.

Методът Fast & Fixed спестява време, тъй като челюстта е натоварена непосредствено след имплантацията с фиксирана конструкция и не съществува опасност от разместване или изпадане на протезата.

Интересувате се от метода Fast & Fixed или имате въпроси в тази връзка? Не се колебайте да се свържете с нашия екип на тел: 0899 481 111.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *