Когато преди няколко години Тони Мюлер, днес 86-годишен, решава да се подложи на операция за отстраняване на сливиците, той дори не предполага, че с това ще бъде поставено началото на комплексно лечение на зъбите му. Поради здравословни причини операцията е последвана от облъчване и неговият лекуващ лекар го съветва предварително да потърси варианти за добро зъболечение, тъй като съществува вероятност от загуба на зъбите.

Пациент на клиника Дентапрайм: Тони Мюлер, 86 години

Пациент на клиника Дентапрайм: Тони Мюлер, 86 години

Отначало ми стана смешно, тъй като години наред преди това не ми се беше налагало да ходя на зъболекар“, спомня си Тони Мюлер. „След 2-3 години обаче започна историята. Един зъб се клатеше, друг трябваше да бъде заместен от корона. Изгубих и още зъби впоследствие.

Тогава я оставих настрана и повече не съм я носил“, разказва 86-годишният Мюлер. „А на зъболекаря изпратих писмо, в което му благодарих за изготвения музеен експонат, който със сигурност не може да бъде използван като функционална протеза.
Тони Мюлер, който всъщност е и собственик на малка фирма, не се отказва от желанието за стабилна зъбна конструкция и започва да търси алтернативи в интернет. Така открива дентална клиника Дентапрайм и се свързва с нас.

Интернет-представянето на клиниката Ви ме възхити“, спомня си Мюлер. „Записах си час и се радвам, че открих такъв оазис. В Германия подобно нещо не съществува. Повечето зъболекари почти не разполагат с време и почти с никого не разговарят. В Дентапрайм обаче нещата стоят по различен начин: Приятелското отношение от страна на целия персонал ти взима страха още в самото начало. И най-важното е, че разполагате с изключителни специалисти, които имат време за пациента. И дават разумни отговори на въпросите ми.

Все още той е възхитен от интензивното лечение при д-р Регина Шиндялова, главен лекар на клиника Дентапрайм, както и от проведеното от имплантолога д-р Иван Пеев лечение.
Лечението беше напълно безболезнено. Мога само да изкажа своите комплименти“, споделя Тони Мюлер, на който през октомври миналата година беше поставена Fast&Fixed-конструкция върху зъбни импланти в долна челюст. Тъй като е изключително доволен от резултата, той споделя, че и в бъдеще би предпочел клиника Дентапрайм. За него възрастта му никога не е била пречка.

Смятам, че при много от възрастните хора е налице известен страх“, казва Тони Мюлер. „Те се питат, колко дълго имплантите ще са им от полза и заслужава ли си въобще. Аз обаче бих ги препоръчал на всеки, тъй като благодарение на зъбните импланти отново се чувстваш като нормален човек. Щастлив и мотивиран си и можеш да се впишеш в обществото.

На 86 години Тони Мюлер има съвсем различно усещане за живота. През октомври миналата година в долна челюст са му поставени импланти за непосредствено натоварване. Ако и Вие желаете да се сдобиете с фиксирана зъбна конструкция непосредствено след имплантация или пък имате нужда от информация за зъболечение в напреднала възраст, то непременно се свържете с нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *