При наличие на счупен или разрушен зъб, циркониевата коронка е най-доброто решение за неговото възстановяване. Нуждата от коронка е ясна за почти всички пациенти, които имат нужда от лечение, но голяма част от тях все още не разпознават ясно предимствата на циркониевата коронка пред металокерамичната.

Металокерамиката се радва на висока популярност през 20-ти век, когато се счита за по-доброто естетическо решение в сравнение със златните и сребърни коронки (основен материал за изработка на зъбни заместители в началото на миналия век).

Разбира се с напредването на технологиите и знанията на човечеството се появяват нови, по-добри решения във всички аспекти от ежедневието. Така постепенно циркониевият оксид бива преоткрит като материал за изработка на изключително здрави и естетични зъбни коронки. Циркониевата коронка, която превъзхожда многократно металокерамичната коронка по външен вид и здравина, бързо набира популярност сред по-младите пациенти, правещи информирани решения за своето здраве и визия.

В дентални практики Dentaprime City разчитаме на висококачествени коронки и мостови конструкции, които произвеждаме в собствената си високотехнологична лаборатория. Хилядите коронки, произвеждани месечно там, се изработват на базата на циркониев оксид (наричан още цирконий) – индивидуално пригоден и отличаващ се с естественост до най-дребния детайл. Коронките се изработват с помощта на модерната CAD/CAM технология Tizian Cut 5 smart на немската фирма Schütz Dental.

За пациентите на дентални практики Dentaprime City това означава:
– Отлична естетика (циркониевата коронка е неразличима от естествените зъби);
Изключителна здравина и устойчивост;
Немско качество – 12 години гаранция;
– Гарантирано ниска цена – само 269 лв.

Металокерамичните конструкции са здрави, но за разлика от циркониевите коронки, те са винаги различими като изкуствена конструкция, поради метално-сивата ивица която е видима между металокерамичната коронка и венеца. Освен това, за да се постави металокерамична коронка е нужно да се отнеме по-голяма част от естествения зъб.

В допълнение към тези разлики, циркониевите коронки, които поставяме в дентални практики Dentaprime City, имат минимален риск от алергии, могат да бъдат изработени и поставени в минимални срокове и са съпътствани от 12 години писмена гаранция.

За да се установи нуждата от лечение с циркониева коронка е добре да преминете през първоначален преглед при нас, по време на който ще се консултирате с нашите специалисти, ще Ви бъде изготвен индивидуален план за лечение и ценова оферта с гарантирано ниски цени.

Свържете се с нас още сега, за да си запишете час за преглед и консултация!

дентална грижа, дентално здраве, разрушен зъб, счупен зъб, циркониева коронка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *