fbpx

За нас

ЗА НАС

Най-доброто лечение от ново поколение експерти

Dentaprime City е верига дентални практики, посветена на едновременното поддържане на висок стандарт в стоматологичното лечение и ниско ценово равнище, съответстващо на средния доход в страната. До скоро, по-голямата част от българските пациенти не можеха да си позволят качествена дентална грижа, понеже не винаги имаха възможност да заплатят за нея.

От откриването на първия филиал на Dentaprime City в Гранд мол – Варна, всичко това се промени. Към момента, Dentaprime City предлага две удобни локации в град Варна:
– дентална практика в Гранд Мол, ул. Андрей Сахаров 2, тел. 0893 359 692
– дентална практика в централната част на Варна, на ул. Михаил Колони 2, тел. 0893 359 692
Работим 7 дни в седмицата, 12 часа на ден. За Вашите усмивки.

Какво предлагаме?

– Първокласни стоматологични услуги на ниски цени
Във високотехнологичната ни лаборатория се произвеждат средно 2000 коронки месечно*. Това води до понижаване на цените и прави конструкциите, изработени от първокласни материали, напълно достъпни за Вас.
– Компетентност и грижа
Изграждането на доверие сред пациентите е движеща сила на нашето развитие, затова екипът ни се стреми да осигури персонална грижа, сигурност и комфорт на всеки пациент. И нашите над 5000* доволни пациенти знаят това. *Тези данни са актуални към септември 2016 г.

Какво да очаквате при първоначален преглед?

Първото посещение при нас протича с обстоен стоматологичен преглед, на база на който изготвяме индивидуален план за лечение, с детайлно описание на предвидените услуги и техните цени. По време на първото си посещение при нас имате възможност да споделите с наш специалист своите проблеми и желания, за да достигнем заедно до най-доброто решение за Вас от медицинска, естетическа и финансова гледна точка.
Цените ни са крайни и върху тях не се начисляват допълнителни разходи през етапите от лечението.

Предлагаме преглед, консултация, план за лечение и ценова оферта.
Свържете се с нас на:

☎ 0893 359 692 (Гранд мол; ул. Михаил Колони 2)
 0893 359 692 (Гранд мол; ул. Михаил Колони 2)
📧 Изпратете запитване

Dentaprime City © Copyright 2018 | Всички права запазени.