FAQ

Често задавани въпроси

Да, цените на услугите в Dentaprime City са по-ниски от тези в дентална клиника Dentaprime, както и от цените на повечето зъболекари във Варна. Предоставянето на най-висококачествени стоматологични услуги, които същевременно да са напълно достъпни за българските пациенти, стои в основата на концепцията на Dentaprime City. В кабинета ни работят специалисти, преминали през интензивна обучителна програма и натрупали професионален опит в клиника Dentaprime. Прилагат се същите методи на работа, използват се оптимално възможностите на съвременните дигитални технологии, а компромис с качеството на материалите е недопустим. Възможността за максимално редуциране на цените е обусловена от тясна специализация на услуги с по-ниска степен на комплексност, оптимизирани работни процеси, цялостна процедурна дигитализация и оползотворяването на реализираните икономии от мащаба.

Да. Работим в партньорство с БНП Париба Лични Финанси. Кандидатства се само с лична карта на място в кабинета, а отговорът се получава до 10 минути. Кредитът покрива всички наши услуги на стойност от 150 до 10 000 лева. Няма изискване за начална вноска. Периодът на изплащане е от 3 месеца до 4 години. 

 

Обявените в ценовата листа цени на услугите са постоянни и крайни. Те не са обект на краткосрочна промоционална кампания и върху тях не се начисляват допълнителни разходи.

Да. Предварителното записване на час се прави с цел оптимално организиране на графика и елиминиране на ненужните изчаквания от страна на пациентите.

Някои от процедурите по зъболечение изискват правенето на рентгенови снимки с цел по-точна диагностика. В Dentaprime City се използва дигитална технология за извършване на секторни дентални рентгенографии, чрез която се получават висококачествени цифрови изображения и значително се намалява йонизиращото лъчение на пациентите. Препоръчително е деца и бременни жени да не се подлагат на рентгеновите снимки, но ако лечението го налага, няма място за притеснение.

Както зъбната имплантация, така и хирургията (в това число, разбира се, и екстракцията на зъби) са фокус на концепцията на Dentaprime City. 

В Dentaprime City се поставят само коронки и мостове, изработени от циркониев оксид с керамично покритие. Наричан още „бяла стомана“, цирконият се отличава с изключителни механични свойства, гарантиращи надеждност и дълготрайност на конструкцията. Циркониевите коронки и мостове превъзхождат многократно изцяло металните и металокерамичните конструкции по: здравина и устойчивост на огъване, естетически резултат, светлопропускливост, биопоносимост.

За да гарантираме на пациентите безкомпромисно качество и сигурност, избрахме световните лидери в производството на стоматологични материали. В страница Услуги можете да се информирате за материалите, използвани при извършването на конкретната услуга, която Ви интересува.