ЗА НАС

Най-доброто лечение от ново поколение експерти 

Dentaprime City е верига дентални практики, посветена на едновременното поддържане на висок стандарт в стоматологичното лечение и ниско ценово равнище, съответстващо на средния доход в страната. До скоро, по-голямата част от българските пациенти не можеха да си позволят качествена дентална грижа, понеже не винаги имаха възможност да заплатят за нея.

От откриването на първия филиал на Dentaprime City в Гранд мол – Варна, всичко това се промени. Към момента, Dentaprime City предлага четири удобни локации в град Варна:

Какво предлагаме?

– Първокласни стоматологични услуги на ниски цени

Във високотехнологичната ни лаборатория се произвеждат средно 5000 коронки месечно*. Това води до понижаване на цените и прави конструкциите, изработени от първокласни материали, напълно достъпни за Вас. Опцията за разсрочено плащане допринася за това абсолютно всеки да може да си позволи нашите услуги.

– Компетентност и грижа

Изграждането на доверие сред пациентите е движеща сила на нашето развитие, затова екипът ни се стреми да осигури персонална грижа, сигурност и комфорт на всеки пациент. И нашите над 20 000 доволни пациенти знаят това.

Нашите стоматолози:

 

Какво да очаквате при първоначален преглед?

Първото посещение при нас протича с обстоен стоматологичен преглед, на база на който изготвяме индивидуален план за лечение, с детайлно описание на предвидените услуги и техните цени. По време на първото си посещение при нас имате възможност да споделите с наш специалист своите проблеми и желания, за да достигнем заедно до най-доброто решение за Вас от медицинска, естетическа и финансова гледна точка.
 
 

Предлагаме:

преглед  |  консултация  |  план за лечение  |  ценова оферта  |  опция за разсрочено плащане