ОБИЧАМЕ ПАЦИЕНТИТЕ СИ.

И е споделено.​

Поздравления за целия екип на Дентапрайм - център за професионализма и отличното отношение! Препоръчвам на всеки, който има колебания и търси най-добрата дентална помощ в по-сложни дентални казуси!

No avatar
Христо Георгиев

Благодаря много на целия екип от Михаил Колони в центъра на Варна. Бяха много внимателни и всеотдайни в работата си. Разполагат с много добри нови апаратури. Изработката на коронките беше бърза, качествена и прецизно точна. С удоволствие ходех там и бях спокойна, че съм в добри ръце. Винаги усмихнати, спокойни, отзивчиви, обичащи работата си - така ги запомних.

No avatar
Гергана Димитрова

Иванова-Димова! Това е моят дрийм тийм. Благодаря за прекрасната работа, която свършихте и за начина, по който работите - с професионализъм, желание и настроение. Не вярвах, че ще ми се случи да ходя с удоволствие на зъболекар.

No avatar
Камен Жейнов

Наскоро ми се наложи да използвам услугите на клиниката в Гранд МОЛ. 

Останах изключително доволна от доброто отношение и най-вече от добре свършената работа. Изключителни професионалисти като се започне от рецепция и се мине през сестрата в кабинета и накрая самата Стоматоложка. Всички бяха невероятни. 

Усмихнати, компетентни и любезни.

Препоръчвам ги с две ръце

No avatar
Мария Димитрова

Искам да изкажа огромни благодарности на екипа в Гранд мол, на първо място на великолепната докторка, асистентите и момичетата на рецепция, невероятно добри специалисти и хора. Благодаря за прецизно свършената работа!

No avatar
Хюлйа Османова

Сърдечни благодарности на д-р Недялкова и екипа на клиниката в Гранд мол за професионализма, отзивчивостта и търпението!

No avatar
Пролет Николова
За д-р Цолова и екипа точни,коректни,любезни и големи професионалисти!!!
No avatar
Николина Петкова
Адмирации за д-р Александрова и асистент Боряна Йорданова! Да изпиташ удоволствие от зъболекар е рядко явление, но не невъзможно! Така се чувствувах в ръцете на тези две млади момичета, чийто любов към професията беше очевадна! Аплодисменти и за вежливата, любезна М. Панайотова – изчерпателна в информацията си!
No avatar
Таня Иванова Койчева
Миналата година подмених старите си коронки с циркониеви и проведох цялостно лечение на зъбите си в изнесения кабинет на Дентапрайм в Гранд мол по прецизно изработен индивидуален план. Изключително съм доволна от постигнатия резултат, от високия професионализъм на целия лекуващ ме екип начело с д-р Герчева и от цялостното мед.обслужване, за което им благодаря.
No avatar
Дарина Делева
Запазете тази приятна за пациентите атмосфера. Качествено и внимателно обслужване от изключително приятни и усмихнати специалисти!
No avatar
Мария Иванова
Изключително съм доволна от обслужването. 7-годишната ми дъщеря също. Това за нея беше първото й посещение при зъболекар и беше доста притеснена, но всички бяха толкова мили и зъболекарката така добре я предразположи, че дъщеря ми беше супер доволна. Дори след прегледа ми сподели: “… даже мисля да ходя всеки ден на зъболекар” :)))Аз чистих зъбен камък. Зъбите ми блестят :))) Изключително внимателна зъболекарка. Смея да твърдя, че за първи път зъбите ми са толкова добре почистени от досадния камък, при това почти без обичайните при тази процедура неприятни усещания.
No avatar
И. Косева
Да, наистина всички сътрудници в клиниката имат изключително коректно, точно и професионално отношение към пациентите. Всички сътрудници са много внимателни и търпеливи, отговарят подробно на всички въпроси. Много хубав екип! Услугите се изпълняват много внимателно и професионално, хигиената е на изключително високо равнище.
No avatar
Патриция Черкезова
Страхотни! Хигиена и професионализъм на много високо ниво!
No avatar
Радо Димитров
Изборът на Вашите услуги ми дава спокойствието, че ще получа най-добрата професионална услуга при това на достъпна цена! Присъствието във Вашите центрове ми е приятно заради отличната хигиена, високото ниво на техниката и оборудването, както и заради усмихнатите и любезни специалисти! Намирам решението Ви да отворите врати в мол за прозорливо и сполучливо! Желая Ви успехи!
No avatar
Нямам препоръки, супер е. Млад колектив с голям xъс за работа – така трябва да е навсякъде. Поздравления, много съм доволна. Професионални успеxи на целия колектив!
No avatar
Валентина Иванова
На 100% се покриха очакванията ми. Благодаря на д-р Тума и на денталния асистент, на клиниката за достъпните цени, без които нямаше да имам усмивката, която исках! Успех в новото начало!
No avatar
Благодаря за възможността, която ми дадохте да се погрижа за здравето си! Това бяха най-добре инвестираните ми средства в Гранд Мол Варна :). Това беше един различен шопинг! Успех на клиниката и благодарности за чудесното обслужване!
No avatar
Ro Bi
Доволна съм от предоставената услуга. Екипът от млади хора е изключително добре подбран. Вежливи,учтиви и подготвени специалисти! Благодаря!
No avatar
Миролюба Костадинова
Нямам препоръки, всичко при вас е чудесно, а персоналът е на много високо ниво. Със сигурност вече ще ползвам само вашите услуги.
No avatar
Вилиана Атанасова
Поздравления! Всички членове на фамилията ми ще бъдем ваши пациенти! Благодаря!
No avatar
Ангелина Вангелова
За Dentaprime разбрах от Интернет. За мен това беше откритие. Лично. Престраших се. Прекрачих прага на Вашата клиника и ме посрещна една топла вълна от усмивки, любезно отношение, професионализъм, усещане за загриженост и доверие. Почувствах се специален. Въпреки че часът ми предполагаше профилактичен преглед, сигурен бях, че този ще е екипът, на който ще доверя своето стоматологично лечение. Почувствах спокойствие и увереност. На път е да се промени нещо важно в живота ми – да се чувствам пълноценен, чрез усмивката, която Вашият екип тепърва ще възроди. Професионализмът, качеството на услугите, високото ниво на хигиена, персоналното и деликатно отношение към клиента изкорениха моя първичен страх към посещението при зъболекар.Препоръката ми е да следвате точно този модел на работа, защото по този начин Вие, екипът на Dentaprime, ставате неотменна част от най-значимото за човека – доброто му здраве. Специални благодарности на Д-р Герчева от Dentaprime City и екипът й.
No avatar
Кристиян Траев
Почувствах се обгърната от грижа за удобството и сигурността си още с влизането ми в Dentaprime City. Впечатлена съм от внимателната и прецизна ръка на стоматолога, от модерното оборудване и безупречна хигиена. Бъдете все така отзивчиви и полезни! Оставам Ваш пациент с уважение.
No avatar
Анегностиева

СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ