fbpx

Отзиви

ОБИЧАМЕ ПАЦИЕНТИТЕ СИ.

И е споделено.​

За д-р Цолова и екипа точни,коректни,любезни и големи професионалисти!!!

Николина Петкова

Адмирации за д-р Александрова и асистент Боряна Йорданова! Да изпиташ удоволствие от зъболекар е рядко явление, но не невъзможно! Така се чувствувах в ръцете на тези две млади момичета, чийто любов към професията беше очевадна! Аплодисменти и за вежливата, любезна М. Панайотова – изчерпателна в информацията си!

Таня Иванова Койчева

Миналата година подмених старите си коронки с циркониеви и проведох цялостно лечение на зъбите си в изнесения кабинет на Дентапрайм в Гранд мол по прецизно изработен индивидуален план. Изключително съм доволна от постигнатия резултат, от високия професионализъм на целия лекуващ ме екип начело с д-р Герчева и от цялостното мед.обслужване, за което им благодаря.

Дарина Делева

Запазете тази приятна за пациентите атмосфера. Качествено и внимателно обслужване от изключително приятни и усмихнати специалисти!

Мария Иванова

Изключително съм доволна от обслужването. 7-годишната ми дъщеря също. Това за нея беше първото й посещение при зъболекар и беше доста притеснена, но всички бяха толкова мили и зъболекарката така добре я предразположи, че дъщеря ми беше супер доволна. Дори след прегледа ми сподели: “… даже мисля да ходя всеки ден на зъболекар” :)))
Аз чистих зъбен камък. Зъбите ми блестят :))) Изключително внимателна зъболекарка. Смея да твърдя, че за първи път зъбите ми са толкова добре почистени от досадния камък, при това почти без обичайните при тази процедура неприятни усещания.

И. Косева

Да, наистина всички сътрудници в клиниката имат изключително коректно, точно и професионално отношение към пациентите. Всички сътрудници са много внимателни и търпеливи, отговарят подробно на всички въпроси. Много хубав екип! Услугите се изпълняват много внимателно и професионално, хигиената е на изключително високо равнище.

Патриция Черкезова

Страхотни! Хигиена и професионализъм на много високо ниво!

Радо Димитров

Изборът на Вашите услуги ми дава спокойствието, че ще получа най-добрата професионална услуга при това на достъпна цена! Присъствието във Вашите центрове ми е приятно заради отличната хигиена, високото ниво на техниката и оборудването, както и заради усмихнатите и любезни специалисти! Намирам решението Ви да отворите врати в мол за прозорливо и сполучливо! Желая Ви успехи!

Нямам препоръки, супер е. Млад колектив с голям xъс за работа – така трябва да е навсякъде. Поздравления, много съм доволна. Професионални успеxи на целия колектив!

Валентина Иванова

На 100% се покриха очакванията ми. Благодаря на д-р Тума и на денталния асистент, на клиниката  за достъпните цени, без които нямаше да имам усмивката, която исках! Успех в новото начало!

Благодаря за възможността, която ми дадохте да се погрижа за здравето си! Това бяха най-добре инвестираните ми средства в Гранд Мол Варна :). Това беше един различен шопинг! Успех на клиниката и благодарности за чудесното обслужване!

Ro Bi

Доволна съм от предоставената услуга. Екипът от млади хора е изключително добре подбран. Вежливи,учтиви и подготвени специалисти! Благодаря!

Миролюба Костадинова

Нямам препоръки, всичко при вас е чудесно, а персоналът е на много високо ниво. Със сигурност вече ще ползвам само вашите услуги.

Вилиана Атанасова

Поздравления! Всички членове на фамилията ми ще бъдем ваши пациенти! Благодаря!

Ангелина Вангелова

За Dentaprime разбрах от Интернет. За мен това беше откритие. Лично. Престраших се. Прекрачих прага на Вашата клиника и ме посрещна една топла вълна от усмивки, любезно отношение, професионализъм, усещане за загриженост и доверие.
Почувствах се специален. Въпреки че часът ми предполагаше профилактичен преглед, сигурен бях, че този ще е екипът, на който ще доверя своето стоматологично лечение. Почувствах спокойствие и увереност. На път е да се промени нещо важно в живота ми – да се чувствам пълноценен, чрез усмивката, която Вашият екип тепърва ще възроди. Професионализмът, качеството на услугите, високото ниво на хигиена, персоналното и деликатно отношение към клиента изкорениха моя първичен страх към посещението при зъболекар.
Препоръката ми е да следвате точно този модел на работа, защото по този начин Вие, екипът на Dentaprime, ставате неотменна част от най-значимото за човека – доброто му здраве. Специални благодарности на Д-р Герчева от Dentaprime City и екипът й.

Кристиян Траев

Почувствах се обгърната от грижа за удобството и сигурността си още с влизането ми в Dentaprime City. Впечатлена съм от внимателната и прецизна ръка на стоматолога, от модерното оборудване и безупречна хигиена. Бъдете все така отзивчиви и полезни! Оставам Ваш пациент с уважение.

Анегностиева

Dentaprime City © Copyright 2018 | Всички права запазени.