В много случаи, коронката е най-добрият вариант за възстановяване на счупен или разрушен зъб.

В дентални практики Dentaprime City предлагаме висококачествени коронки и мостове, изработени в собствената лаборатория на клиника Dentaprime от пълна керамика IPS e.max – Ivoclar Vivadent и конструкции, изработени на базата на циркониев оксид (наричан още цирконий) – индивидуално пригодени и отличаващи се с естественост до най-дребния детайл.

Циркониевите коронки на Дентапрайм Сити

Циркониевите коронки и мостови конструкции, поставяни в Dentaprime City, се изработват с помощта на модерната CAD/CAM технология Tizian Cut 5 smart на немската фирма Schütz Dental.

За пациентите това означава:

  • Отлична естетика – неразличими от естествените зъби;
  • Транслуцентност (позволяват преминаването на светлината през материала);
  • Изключителна здравина и устойчивост;
  • Минимален риск от алергии;
  • Гарантирано ниска цена. Само 149 лв.

Златните и металокерамичните конструкции не притежават нито едно от гореизброените качества.

Възползвайте се от неподражаемата цена от 149 лева за циркониева коронка!

Ето част от трансформациите с циркониеви коронки, извършени в клиника Дентапрайм Сити:

Как протича самата процедура по производство на конструкциите?

При необходимост от поставяне на мост или коронка, Вашият лекуващ зъболекар взима отпечатък на челюстта. За много пациенти снемането на отпечатък е свързано с неприятни усещания, поради което в Dentaprime City отпечатъци се взимат единствено дигитално, с помощта на интраорален скенер TRIOS на фирма 3shape. Въз основа на данните от скенера се получава триизмерно компютърно изображение. На компютър зъботехникът оформя модела на зъбната конструкция, който да пасва идеално на конкретния случай. Отпада нуждата от традиционно снемане на отпечатък, тъй като чрез камерата се създават дигитални снимки, които компютърът преработва в 3D-изображения. На последен етап от процедурата моделажът се изпраща до фреза, която моделира конструкцията от масивен циркониев блок на немската фирма DEGOS Dental.

Гаранция за циркониеви коронки

Комбинацията между висококачествен циркониев оксид и последен клас технологии гарантира прецизност и перфектни резултати от естетическа и функционална гледна точка и ни позволява да предоставим на пациентите 12 години писмена гаранция.

Циркониева коронка Варна цена