Циркониев зъбен мост

444 лв. (1200 лв.)

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЗЪБНИЯТ МОСТ?

 

 

Зъбният мост е най-често срещаното решение за възстановяване на липсващ зъб или зъби. Мостът представлява неснемаема фиксирана конструкция, която се състои от две коронки от двете страни на липсващия зъб и мостово тяло между тях. Ако липсващите зъби са повече от един, кострукцията може да е и 4 и дори 5-членна.

В клиника Дентапрайм Сити се изработват зъбни мостове от висококачествен циркониев оксид (цирконий) с керамично покритие. Това се случва в собствена високотехнологична зъботехническа лаборатория с помощта на модерната CAD/CAM технология Tizian Cut 5 smart на немската фирма Schütz Dental. По тези причини, можем да предложим изключително конкурентна цена - 444 лв. за тричленна конструкция, както и съвсем кратък срок за изработка - 5 работни дни.

 

ПРЕДИМСТВА НА МОСТОВО ТЯЛО, ПОСТАВЕНО В ДЕНТАПРАЙМ СИТИ

 

  • Цирконият гарантира несравнима здравина и устойчивост и прави моста дългосрочно решение на проблема липсващ зъб;
  • Нискобюджетно решение за заместване на липсващ зъб/зъби като алтернатива на зъбните импланти;
  • Отлична естетика - мостът е неразличим от естествените зъби;
  • Транслуцентност - свойство, което означава, че светлината преминава през материала и това прави конструкцията да изглежда по-естествено;
  • Несравнима цена от 444 лв.
  • 12 години пълна гаранция;

 

 

КАК СЕ ИЗРАБОТВА ЦИРКОНИЕВ МОСТ

 

Първата стъпка е сваляне на отпечатък на челюстта. Тази процедура в клиники Дентапрайм Сити е дигитална с цел минимизиране на неприятните усещания у пациентите. Използваме интраорален скенер TRIOS на фирма 3shape. Резултатът от снемането на дигитални отпечатъци е триизмерно компютърно изображение, на чиято база зъботехникът оформя модела на мостовата конструкция, така че да пасне идеално на мястото си. Следва изпращане на така създадения модел до фреза, която моделира конструкцията от масивен циркониев блок.

 

 

ГАРАНЦИЯ ЗА ЦИРКОНИЕВ ЗЪБЕН МОСТ

 

Доказаните качества на циркония като материал в комбинация с използваните технологични иновации при изработката и дългогодишния ни опит, ни позволяват да предложим по-дълълг гаранционен срок от всякога - цели 12 години! Всяка циркониева конструкция, произведена в Дентапрайм Сити идва с 12-годишна писмена гаранция.